söndag 5 juli 2009

Helgen

Onsdagskvällen på festivalen med jobbet var toppen!! Jag hade så himla himla kul och många skratt bjöds det på! Cyklade hem kl 22 som jag lovade min älskade sambo som skulle upp kl 03.30 dagen efter! :-)
I torsdags så gjorde vi inte så mycket alls. Svärmor kom förbi och surrade en snabbis och fick mysa lite med lilleman. När Chrille kom hem så åkte vi och storhandlade inför grillningen och sen stökade vi på här hemma med allt möjligt!

Fredag så kom Ola, Johanna och Viran ner från Boden så när Chrille kom hem från jobbet så gick vi med dom på festivalen och käkade Langos, åkte karusell(dock bara Chrille & Ola), kikade runt på alla stånden. Sedan åkte vi med de till Home för de skulle kolla på nytt kök och vi avslutade dagen med lite fika från Stigs hemma hos oss innan de skulle bege sig till mina föräldrar på middag! TUSEN TACK FÖR EN MEGA MYSIG DAG!!
Vid 18 tiden kom kvällens gäster som skulle grilla med oss. Jenny, Amanda och Simpan. Sedan dök även Erika och Linda upp och vi hade det såå trevligt! Vi avslutade kvällen med lite kubb och när Magnus slutade kom han förbi och surrade innan det var dags för att sussa

Lördagen spenderade vi på festivalen på dagen med Linda, Andreas, Kevin, Maria, Magnus och Nina. Blev även Langos denna dag! Man måste ju passa på :-). Vi fick inte så lång stund då vi var som mättade av allt tittande sedan fredagens tur så vi åkte hem och packa lite saker och åkte till mamma och pappa med syster Jenny innan det var dags för grillning i Kåge hos Malyn & Jörgen!
Vi hade en grymt trevlig kväll i Kåge med god mat, spel och mycket trevlig sällskap!
Dock fick vi en lite kort orosstund när mamma ringde och sa att Ginza hade rymt från gården!!! Det har typ aldrig ngsin hänt , hon ligger alltid ute där på gräset och om hon går ngnstans så är det till skogen för att skita typ. Vi åkte tvärt från Kåge för att hjälpa alla som mamma hade dragit igång att leta. Till slut hittade mamma henne nedanför morfars. Hon hade följt med 2 tjejer som varit och badat i träsket hem!! Ibland är det inte såååå kul att ha en hund som är så förälskad i människor och barn. Men som tur va så gick allt bra och matte och husse kunde andas ut. Jag har nog aldrig varit så rädd ngnsin när det gäller henne usch och fy så jobbigt. Tårarna bara rann när jag fick pussa på henne sen!
När vi hade lugnat ner oss lite åkte vi tillbaka till Kåge och spelade Sequense eller hur det nu stavas! Det var i alla fall mega kul!!
TACK älskade vänner för en MYCKET trevlig lördagkväll med er!

I morse så tog vi en lååång sovmorgon. Vi kom hem rätt så sent i natt så det var skönt. Leo vaknade kl 9 och ville ha mat men sedan somnade hela familjen om och vi steg inte upp förrän efter kl 12 :-)
Idag så har vi varit på kalas hos Lina&David och ätit en massa gott fika! Tack för en trevlig eftermiddag med MKT gott fika :-))
Chrille ville stanna kvar och surra han så jag åkte själv hem vid 16 tiden då jag och Amanda skulle å se SSK-Umeå IK spela på Norrvalla.
Mamma och pappa kom hem med Ginza då hon stannade där tills idag. När de hörde att Chrille stannande kvar så var de inte sena att anmäla sig själva som barnvakt till Leo medans jag var på fotbollen och visst fick de vara de :-)
Innan fotbollen så åkte ja och Amanda å käkade MaxMål på Max och det var mumma för magen :-)
Dock en lite tråkig match där SSk förlorade med 0-3 men men de kommer väl igen får vi hoppas!

När jag kom hem från fotbollen så badade jag och mamma lilleman och myste på lite innan de var tvungna att åka hem. TUSEN tack för barnvakten underbara föräldrar! :-)

Chrille kom hem för en stund sedan och nu ska vi se film och mysa. Imorrn börjar Chrilles semster så nu har vi 4 lååånga underbara veckor tillsammans heeela familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar