söndag 12 juli 2009

Boden dag 2 och helgen

På fredag morgonen så vaknade Leo vid 7 tiden. En väldigt bakis Chrille steg och up och gjorde flaskan. Sedan var han tvungen att gå och köra Gustavbergaren. Kan säga att jag var inte så glad på honom den morgonen kan jag lova. Fast johanna var nog mer irriterad då hon var tvungen att städa upp efter honom! Förlåt vännen!!
Vi somnade om och vaknade där vid 10 tiden då var hela huset redan vakna. Jag och Johanna åkte till Ica och köpte frukost i form av nybakat bröd *MUMS* Efter frukosten så gick jag och Johanna en lååångprommis med kidsen och hundarna. Riktigt riktigt skönt kände verkligen att jag måste ta itu med mina prommisar nu! Det var ju såå skönt! Under tiden vi gick så låg Chrille och vilade och Ola skodde Flicka. När vi kom tillbaka så hade Ola fått reda på att det var marknad istan så vi gav barnen mat och sedan begav vi oss in till stan. Gick omkring och kikade istånden där och avslutade dagen med att äta lite Thai mat :-)
Sedan var det dags att åka och packa våra saker (som vi dessutom glömde!!! Fattar inte hur jävla litet minne man har! TUUR att vi i alla fall kom ihåg skötväskan!)
Sedan tog vi farväl av våra goda vänner för denna gång! TACK så hemskt mycket för allt älskade vänner!

Jag var såå sjukt trött heela vägen hem och det var ja som körde men det gick som bra ändå. Väl framme hos mamma och pappa i Ostvik så var mammas kusin Bella där. Så vi umgicks , fikade och spelade kort in på sena natten. Tror hon var vid halv 1 när vi gav upp och gick och lade oss.

På lördag morgon blev vi såå bortskämmda! Leo vaknade vid 8 tiden gav han mat och sedan skickade mamma isäng mig igen och gav Leo flaskan och sedan hade de en riktigt mysmorgon med moffe! Jag och Chrille sov till 10 innan vi väcktes av mamma och pappas grannpojk Hampus 5 år som kom in och skrek" NU FÅR NI FAKTISKT VAKNA"!! haha. han e såå söt.
Ute på gården hade mamma dukat upp vääärldens hotellfrukost som vi åt *MUMS*
Sedan var det dags att bita i det sura äpplet och bege mig ut på klubben för att klippa gräsmattan. Chrille och hampus följde med för att Chrille skulle hjälpa mig att byta några remmar på klipparen och Hampe kastade boll åt Ginza! När strulet med remmarna ÄNTLIGEN var klart så åkte de hem och jag satt och skumpade på klipparen i så där 3 timmar *suck* Det mest tragiska var att jag glömde hörselkåporna hemma så jag kunde inte lyssna på min ljudbok som jag hade tänkt för man hörde typ nada!
När jag var klar kom mamma och Chrille och hämtade mig och vi begav oss för att handla lite till middagen. När vi kom till Ostvik igen så fick jag se vad pappa, morfar och Chrille pysslat med under dagen. De hade nämligen rivit det gamla uthuset som stått ner mot träsket. Guuud vilken utsikt de fick mot sjön när det blev öppet där. Blev som en heeelt annan gård. Riktigt fint!

Blev middag i form av grillat hos mamma och pappa med morfars. Sedan så åt vi efterrätt och sedan så begav vi oss hem. Borta bra men hemma bäst! Det var sååå skönt att komma hem igen efter en liten tripp. Direkt vi kom hem så badade vi Leo och vi tog var sin välbehövt dusch. Sedan ringde syster vid 22 tiden och de var så godissugna så de tänkte komma in till stan och hyra med sig en film och se med oss. Så vi hyrde en komedi. Kom ej ihåg namnet men den var faktiskt himla roligt. De åkte hem just efter 0.00 och då lade vi oss för att sova

Imorse vaknade jag med vääärldens huvudvärk. Myste med Leo som somnade om på min arm och vi sov till kl 12. Sedan åt vi frulle men huvudvärken vägrade släppa. Chrille tog med sig Leo och Ginza ut på broarna runt medans jag fick vila lite till och det gjorde susen. När jag vaknade till var huvudvärken bort aohc jag stökade på lite här hemma.
Nu ikväll har vi gjort så lite som möjligt rätt så skönt att ta det riktigt lugnt.

Imorgon är det familjeträff i Gärde med Chrilles familj! Ska bli trevligt. Dock börjar vi dagen redan 8.30 på Djurkliniken i Öjebyn. Ginza har bara fått mer och mer problem med öronen och klådan sista tiden. Hon brukar ha klåda inför löp men denna gång är det värsta som jag varit med om. Så nu ska vi få träffa en hudspecialist få se vad han säger. Jag kommer i alla fall att be de gå ner och spola öronen och skriva ut medicin för de. Sedan får vi se vad som händer. Ginzas bästa står i första hand och visar det sig att hon måste gå på kortizon resten av sitt liv så kommer jag inte låta henne få lida för min skull. Hon är värd så mycket mer än så. Men nu hoppas jag av hela mitt hjärta att vi inte ska behöva komma dit utan att det är öronen som spökar som vanligt och att hon ska börja må bättre med örondropparna.
Hur som helst så blir det en jobbig förmiddag i morron. Jag gruvar mig men som tur är så följer Chrille med och finns där vid min sida!

Nu ska vi se en film och sedan slänga oss i säng tidigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar