fredag 18 december 2009

Snart julafton

Snart är det julafton och det känns inte riktigt som man har hängt med. Tiden har gått sååå sjukt fort. Dec månad har ju bara sprungit iväg.
Här är allt som vanligt. Fortfarande tomt efter älskade Ginza men det går ändå bra.
Leo är i ngn tillväxtperiod/tandsprickning då hans sovrutiner är upp efter väggarna.
Han somnar mellan 19-20 sedan sover han till typ 22 och sedan är han vaken till 0.00-01.00. Men han är inte ledsen utan allmänt pigg och glad och ligger och skriker sina ljusa ljusa skrik som han tycker är såååå kul. Tror dock inte våra grannar tycker om det mitt i natten. Men det borde väl gå över ngn gång de också inte för att det gör mig ngt att sitta uppe med honom då han sover rätt länge på morgonen. Sämre är det för pappa Chrille som stigit upp 03.30 hela denna vecka och inte alls sovit bra, men det tar han igen idag :-)

Idag ska vi på stan och göra klart julklapparna och ikväll ska jag jobba. Imorgon så är det kalas i Ostvik för morfar som fyller år och på söndag är det den tradionella julfirandet med Chrilles släkt på hans pappas sida ska bli trevligt

4 kommentarer:

  1. önskar er en trevlig helg kram lina

    SvaraRadera
  2. Håler tummarna att Leos sovtider snart blir bättre! Skönt att han inte är ledsen i alla fall. Va kul det var när ni kikade förbi häromveckan! :-)

    God Jul på er!!
    Kramen

    SvaraRadera
  3. GOD JUL kära vänner & ett stort tack för grattulationerna till Elvira!

    Hälsa underbara Uffe & Ewa så mycket från oss.
    KRAM

    SvaraRadera