söndag 6 september 2009

Bloggtorka

Har verkligen haft blogg torka i veckan kan jag lova. Får uppdatera er lite vad som hänt:

Söndags hade vi dopet och det blev sååå lyckat. Men vi hade ju inte väntat oss ngt annat heller. Johanna min kompis från Boden tog en massa fina kort med sin super kamera som jag kommer att lägga upp på Facebook när jag får hem de på USB minnet :-) Men det var en helt underbar dag som vi alltid kommer att minnas. TACK till alla er som delade denna dag med oss.

Måndag så var vi hem till mamma och pappa och fikade med Malin & Jonte. Vi blev även bjudna på middag och kom hem vid 20.30. En väldigt mysig dag.

Tisdag så var det hockey som gällde. Chrille jobbade em så mamma kom hit och myste med Leo medans jag, pappa , Magnus och Amanda var och såg AIK vinna så klart :-)
På kvällen kom Chrille hem från jobbet med feber igen *SUCK*

Onsdag var vi hos Lina & Cornelia på fm och åt en super god frulle TACK LINA :-) Sedan surrade vi på där innan jag var tvungen att åka hem till Ginza då Chrille skulle på jobbet. När jag kom hem så låg han fortfarande kvar i sängen å mådde inte alls bra så han stannade hemma. Vi gjorde inte många knop alls utan såg film och slappade.

Torsdag: Chrille var hemma även denna dag med lite feber på dagen.Han hade en febertopp på över 40 grader på natten så vi gjorde typ inget alls vad jag minns utan vara som bara hemma och vilade.

Fredag: Så ringde vi så Chrille fick komma och träffa en läkare då han haft feber denna vecka + ngra dagar förra veckan. De tog lite provar och en snabbsänka. Snabbsänkan var ngt förhöjd men inte så mycket så de sa att han fått en virusinfektion så det var vatten, vila, alvedon och socker som gällde. Då vi dragit ner rätt så bra med sockret hemma så blev Chrille som glad då läkaren rekommenderade godis :-) Åkte förbi huset vi så gärna vill ha i kroksjön också och tittade på utsidan. Skjutsade hem Chrille sen åkte jag och Leo å handlade lite lunch och lite gotta.
På kvällen jobbade jag på Holken och Leo fick vara hos moffe och momme och mysa :-)

Lördag: Var det dags för Marias möhippa :-) Chrille kändes sig mkt piggare så Leo fick stanna hemma med honom. Vi hämtade upp Maria på torget där hon stod och sålde fika kl 13. Sedan åkte vi hem till nina och spelade lite utespel och åt kex& ost. Sedan mot aftonsidan begav vi oss in där de hade gjort en tipsrunda om Magnus. VÄLDIGT roliga men dock svåra frågor. Efter den så åt vi jätte god middag från Ica Torget o resten av kvällen spelade vi spel , skrattade och umgicks. En MKT trevligt dag/kväll. TACK tjejjer!

Idag så kom Moster Jenny hit för att umgås och mysa med Leo. PÅ eftermiddagen åkte vi förbi huset igen i Kroksjön (vi är sååå sugna:-) för att visa Jenny var det låg. Mittemot detta hus så bor min mamma kusin och vi har varit mkt där när vi var små. De var ute på gården tillsammans med mammas moster och mammas andra kusin så vi stannade ett tag och surrade och visade upp lilleman:-)
Sedan begav vi oss till mamma och pappa för att jag och Jenny skulle ÄNTLIGEN ta itu med dessa lådor med våra saker som ligger i ett rum. Vi var verkligen duktiga och bar ut flera kartonger till förrådet och kastade en hel del också. Jenny tog nog ledningen i kastandet :-) Sedan bjöd vi dom på middag och så spelade vi lite kort innan vi begav oss hemåt
Chrille mår mkt bättre idag och händer det inget i natt så ska han jobba i morron. Tror faktiskt att han längtar :-)
Nu så blir det nog att läsa lite bloggar å sedan sussa. Ska på visning på huset i morron få se hur det känns när man får se det på insidan :-) Leo ligger och håller på att somna vilken sekund som helst. Han är såå tjurig ibland men nu verkar John Blund vinna :-)

KRAAM

4 kommentarer:

  1. Låter som allt är bra med er. Vad skoj att möhoppan blev lyckad. Pratade med Maria idag och hon var såååå nöjd. Sköt om dig. Kram

    SvaraRadera
  2. Åååh hoppas visningen går bra idag!
    Spännande att höra om det sen!
    Kram Karin

    SvaraRadera
  3. Tusen tack gumman för att du och Leo kom hit och sov hos oss i början av veckan, det var så mysigt!! Och Kevin har verkligen uppskattat att få låna ert Wii, han har varit supernöjd! =) Så kul att få följa på husvisningen också! Vi ses på bröllopet på lördag.
    Pussar och kramar!

    SvaraRadera
  4. Tack för en mysig biltur igår, Leo. Du försökte verkligen hålla dig vaken så länge du kunde... men du är lika söt vaken som sovandes. Älskar dig! Puss /Moster

    SvaraRadera