måndag 29 juni 2009

Helgen som varit

Har inte uppdaterat på heeela helgen ser ja. Har varit full rulle hela helgen som vanligt! :-)
Lördag så vaknde vi till återigen en varm dag. När vi gjort oss klara så åkte vi först till Jula för att köpa en present till pappa som iof fyllde redan 4/6 men vi hade kalas för honom i lördags. Sedan drog vi mot Ostvik. Där så myste vi på dagen, sedan vid 17 tiden kom all släkt samt syster och Danne. Vi åt tacopaj och sallad ute med långbord. Sedan satt vi och surrade en stund. Jag och Chrille fick för oss att åka en snabbis på kiosken i Frostkåge och köpa lite snarr där vid 20.30 tiden och på vägen tillbaka svängde vi förbi Linda & Andreas en snabbis. Blev som ingen snabbis haha man har såå mycket att prata om så vi återvände inte förrän vid 22.30 till mamma och pappa. Men Leo sov hela tiden vi var bort så det var som ingen fara på taket :-) Sedan satt vi ute i uterummet och spelade kort till typ 1 ! Väldigt trevligt!

Söndagen så gick vi på marknaden i Bonnstan med Magnus och Amanda. Jag hade sett lite fel på tiden trodde den började kl 11 men den började inte förrän kl 12, men det var några bord som ändå var uppställda och klara så vi gick en liten sväng sedan tog vi en lunch på Mamma Mia och gick en sväng till efteråt. Efter marknaden så satt vi ute och spelade kort jag och Chrille tills Danne ringde och hade problems med bilen så vi tog oss en sväng till Kvarnis och Chrille skulle hjälpa han med den.
När vi kom dit så var Dannes syster med alla barnen där. Trillingarna är typ snart 14 månader och shit vad de växer! De e sååå söta alla 3 och jag satt bara och tänkte på att snart e Leo som dom. Kryper och går och är överallt och ingenstan hihi!
Det var en trevlig liten stund vi hade där med alla kidsen och vuxna men sedan var vi tvungna att åka hem för Chrilles styvbror Uffe aka Vatos Locos är hemma från Göteborg med sin tjej så de skulle komma och hälsa på.
Satte ute på altanen rätt så länge med dom och spelade lite kort och så hann vi med lite wii också.
Leo hade väl sin grinigaste kväll på 2 månader igår men det gick som över efter en stund. Inte lika kort grinstund som han brukar ha så jag fick mitt första lilla panik il då han inte slutade gråta. Men till slut så somnade han. Han var väääldigt övertrött tror jag.

I morse så vaknade lilleman kl 5 första gången och vill käka sedan sov han till 9 så det var som skönt. Idag har vi inte gjort så mycket alls. Har stökat på lite här hemma och sen när Chrille kom hem vid 12 tiden så tog vi oss en vila hela familjen. Leo sov dock bara 1,5 timme så när han sedan somnade kl 16.30 fick han sova så länge han ville. Han sovde till typ 20.30 så det var bra. Hopppas bara att han får sova i natt. Men han verkar då vara på väg nu att slå igen de små blå.

Ikväll har jag, johanna, nordde, mamma, pappa och Stobbe varit och sett Sunnanå. En rätt så halvok match de förlorade med 1-2 men på söndag får de ta nya tag då det är Umeå IK hemma då blir det att titta med Amanda :-)

TACK ERKA för att du e såå himla snäll!!

Nää nu ska jag surfa lite innan det är dags för sängen! BYE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar